Cea mai iubita echipa din Valea Prahovei

 
 

MONTELLA LA BREAZA ?

Montella la Breaza ? Adevar sau fictiune ?

Asa cu site-ul echipei anunta inca de acum cateva zile : Transferul BOMBA pt echipa noastra iubita prinde contur :

Editia de astazi a cotidianului Gazeta Sporturilor arunca bomba in fotbalul romanesc !!!


VINCENZO MONTELLA LA TRICOLORUL BREAZA !!!

Retras din activitate în luna mai, celebrul atacant al Romei a fost ofertat prin intermediul unui afacerist italian care va prelua clubul prahovean. Marţi e aşteptat în România!

Divizionara B Tricolorul Breaza pregăteşte cel mai spectaculos transfer al verii din fotbalul românesc: celebrul atacant al Romei, Vincenzo Montella, 35 de ani!

Deşi pare neverosimilă, vestea este confirmată chiar de Constantin Anghelache, preşedintele clubului prahovean: "Sîntem în contact de cîteva zile, iar marţi îl aşteptăm să sosească în România. Miercuri vrem deja să-l folosim într-un meci amical!".

Omul golurilor-spectacol
Montella, care în ultima perioadă s-a confruntat cu o serie de accidentări, s-a retras oficial din activitate în urmă cu două luni, după 13 sezoane petrecute în Serie A. Zece ani a îmbrăcat numai tricoul Romei, cu care a cîştigat şi un scudetto, în 2001. A devenit un jucător emblematic, foarte iubit de suporterii giallo-rossi în special pentru golurile sale extrem de spectaculoase.

Cu 94 de reuşite în 225 partide, este al cincilea marcator din istoria clubului capitolin, top dominat de legenda Francesco Totti (209 goluri/519 meciuri)! Ultima partidă a disputat-o pe 16 mai 2009, Roma - Catania 4-3, intrînd în minutul 85 în locul lui Simone Perrotta.

Cine îl aduce
Omul care intermediază întreaga afacere se numeşte Giuseppe Crinitti, un afacerist italian în domeniul construcţiilor, care a condus şi clubul Igea Virtus, din liga a patra din "Cizmă". El urmează să preia 70 la sută din acţiuni la Tricolorul Breaza.

Legătura dintre prahoveni şi Crinitti a venit pe filiera Jonathan Fishoff, fost preparator fizic la AS Roma, dar şi în echipa tehnică a lui Walter Zenga la Steaua şi la FC Naţional.

"Micul Aeroplan"
Fanii Romei l-au supranumit "Aeroplanino" pe Vincenzo Montella datorită modului său de a celebra marcarea unui gol, cu braţele întinse simulînd zborul. A intrat definitiv în sufletele suporterilor după ce, în martie 2002, a marcat patru goluri în eternul derby cu Lazio, cîştigat de Roma cu 5-1! Este singurul jucător din istoria confruntărilor romane care a reuşit o asemenea performanţă.

Alte ţinte grele: Lentini şi West!
Tricolorul Breaza are deja în lot patru jucători italieni aflaţi în probe, dar, pe lîngă Montella, conducerea vizează şi alte două nume grele, tot la apusul carierei. E vorba despre Gianluigi Lentini (40 de ani, cel mai scump transfer din istorie în '92, 13 mil. lire sterline de la Torino la Milan), aflat acum la Saviglianese (liga a 6-a), şi Taribo West (35 de ani, ultima dată la formaţia iraniană Paykan, în 2007), fost elev al lui Mircea Lucescu la Inter Milano!

"Nu este nici o glumă: ne interesează să-l aducem la Breaza pe Montella, dar rămîne să vedem dacă se va putea integra la echipa noastră. Sîntem gata să-i oferim toate condiţiile!"
Constantin Anghelache

1,2 milioane euro a fost salariul lui Vincenzo Montella în sezonul 2008-2009, ultimul petrecut la Roma
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one