Cea mai iubita echipa din Valea Prahovei

 
 

23.07.09 - Fara victorie

Echipa antrenată de Florin Stăncioiu se apropie de încheierea stagiului de pregătire centralizat desfăşurat la Câmpina, cantonament ce se va încheia astăzi, odată cu jocul amical cu Dacia Mioveni. Până acum, nou promovata în liga secundă nu a reuşit vreun succes, pierzând, la limită, meciurile cu Gloria Bistriţa (scor 0-1) şi Dacia Mioveni (scor 1-2) şi remizând, miercuri seară cu echipa de liga a III-a, Adunaţii Copăceni.

Acest ultimul joc s-a desfăşurat la Filipeştii de Pădure şi a constituit un test util, formaţia din Giurgiu fiind una cu multe nume cunoscute, fotbalişti experimentaţi ce au trecut prin liga I, precum fostul petrolist Pancovici, Turcu (atacant ce a trecut pe la Bistriţa şi CFR Cluj) , Nofitovici (şi el ex-petrolist). Meciul a fost unul echilibrat, uşoara superioritate, per-ansamblu, a prahovenilor, neconcretizându-se în vreun fel pe tabelă.

În schimb, la Breaza au debutat italianul Mesisca, al doilea „macaronar” testat de Stăncioiu, dar şi Ion Cercel, un fotbalist experimentat, cu multe prezenţe în eşalonul secund, la echipe din zona Braşovului. În plus, Stăncioiu l-a testat şi el pe juniorul Nuţescu, de la Şcoala de Fotbal „Euro-Africa”, jucător refuzat de Valeriu Răchită, la Petrolul, un alt nume nou, în probe, fiind portarul Stavarache, care vine de la Concordia Chiajna. În amicalul cu Adunaţii Copăceni, Stăncioiu nu a putut utiliza doi dintre jucători, Apostol şi Dascălu, care au unele probleme medicale. În plus, trei dintre jucători, Bumbar, Ciorchină şi Băeşu, deşi erau apţi de joc, nu au bifat nici ei vreun minut, acesta fiind un semn clar că sunt şanse infime pentru ei de a fi păstraţi în lotul cu care Tricolorul Breaza va aborda eşalonul secund.

Tricolorul Breaza - Victoria Adunaţii Copăceni 0-0
Stadion: Minerul Filipeştii de Pădure. Spectatori: 100.

Tricolorul: Oghinciuc - Al. David, Forika, Ghidia, Raţă - M. Vişan, B. Marinescu, Câţa, Liuba - Cursaru, Vasilescu.

Au mai jucat în repriza a doua: Sava, Stavarache - Samson, Petcu, Mesisca, Cercel - Negotei, Turiac, Nuţescu, Olteanu - Cursaru, Antonacci.

Antrenor: Florin Stăncioiu.

sursa : liga2.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one