Cea mai iubita echipa din Valea Prahovei

 
 

10.07.09 - Chitu la Breaza

Nou promovata în eşalonul secund, Tricolorul Breaza va avea un nou preşedinte executiv, în persoana lui Ştefan Chiţu. Acesta a demisionat, în 1 iulie, de la Astra Ploieşti, după promovarea echipei în liga I, şi s-a decis să dea curs ofertei venită de la cea mai nouă divizionară B prahoveană, mai ales că Chiţu locuieşte în Breaza!
Pereşedintele Constantin Anghelache a confirmat venirea lui Chiţu, declarând: „Aşa este, Ştefan Chiţu va ocupa o funcţie executivă la Tricolorul Breaza. Au fost mai multe motive care ne-au făcut să luăm această decizie. Echipa noastră va organiza cantonamentele dinaintea jocurilor oficiale la hotelul Muntenia din Câmpina, vom avea la dispoziţie, pentru antrenamente şi meciuri, arena din Câmpina, dar şi alte facilităţi. Apoi, faptul, foarte important, că Ştefan Chiţu este brezean şi este un nume în fotbalul românesc a contat în alegerea noastră”.
Altfel, Tricolorului Breaza va face cantonament centralizat, în perioada 13- 24 iulie, de hotelul Muntenia din Câmpina, primul amical pe care Tricolorul îl va susţine, în calitate de divizionară secundă, urmând să fie în 17 iulie, pe arena câmpineană, în compania Gloriei Bistriţa.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one