Cea mai iubita echipa din Valea Prahovei

 
 

Discutii intre suporteri

Creat 07/25/2009 19:54:23 | Ultima modificare 05/11/2013 12:07:37
Acces utilizator: Adresa email  Parolă  Înregistrare
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
Trimite ca și anonim - Nume:
Adresa email:
Scrieţi codul de control "9500":
 
va rade in nas branestiu BRAVO LOR
marsh la cacat _|_
marsh la cacat _|_
BREAZA ESTE DE KKT....SUNTETIT NISTE MIZERII....URINAM PE VOI LA INFINIT JIGODIILOR......MUUULTTTTTAAAAAMUUUUIIIIEEEEEBRAZAILORRRRRR=)))
BREAZA ESTE DE KKT....SUNTETIT NISTE MIZERII....URINAM PE VOI LA INFINIT JIGODIILOR......MUUULTTTTTAAAAAMUUUUIIIIEEEEEBRAZAILORRRRRR=)))
daca vrei sa cunosti suporteri care iti scriu din spatele calculatorului si vrei sa fii respectat sa vedem ce putere ai dumneata dupa incidentele de la brazi ca neam facut de rusine cu un astfel de antrenor si mai ales are curajul de a zice ca asa trebuie procedat cu jucatorii romani ,,,,oare ,,mutu ,,chivu ,,hagi ...etc tot pe stancioiu la avut antrenor???????????
va rugam macar pentru a ne respecta si cunoaste chiar si din spatele calculatorului sa scrieti ceva la "anonim" pentru a vedea cine, ce si cum sau sa va logati, multumesc anticipat
daca intr-adevar ii vreti demisia.. strigati asta pe stadion.. nu pe forum.. k el nu citeste asa ceva... ca nu stie... stie decat sa injure jucatori si sa'i bata p teren... stancioiule esti un om cu caracter infect...
mai suporterilor cit al mai inghitim pe stancioiu nu vedeti casi bate joc de noi
demisiaaaaaa stncioiule lasa pe altu
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one