Cea mai iubita echipa din Valea Prahovei

 
 

Tricolorul Breaza - Dunarea Galati

Creat 08/28/2009 17:45:02 | Ultima modificare 08/28/2009 18:18:54
In etapa a 3-a a ligii a II -a, seria I, Tricolorul Breaza va da piept cu Dunarea Galati. Jucatorii de pe malurile Dunarii sosesc in orasul de la poalele dealului Gurga dupa un succes in fata CSM RM SARAT cu scorul de 1-0 . In schimb Breaza se resimte dupa infrangerea la scor din campionat cu 4-0 in fata bacauanilor, chiar daca intre timp s-a jucat si meciul din cupa. Speram ca in jucatorii din Breaza isi vor aduce aminte doar de cele 3 goluri marcate la Rasnov.

Cu vestile sosite din partea echipei din Breaza, aceasta cred ca va fi echipa care va fi trimisa maine in teren, in circumstantele in care Visan a suferit o mica recidiva la genunchiul drept si nu se stie daca va juca maine.

Tricolorul Breaza :

Oghinciuc-Samson, Ghidia, Apostol, Rata - Liuba, Vajda, Dascalu, Puie - Vasilescu, Cursaru

Dunarea Galati :

Mindileac - Cristescu, Cristea, Cristian , Velescu - St.Cucu, Enache, Popescu, Iovita - Patrichi, Carjan

Meciul se va disputa pe stadionul Parc din Breaza ( 2000 locuri ) incepand cu orele 11.00

Partida va fi condusa la centru de Florin Ghimbasan ( Brasov ) asistat la margine de catre Bogdan Harlab ( Brasov ) si Florin Paunescu ( Ramnicu Valcea )

Agentia de pariuri BWIN vede ca favorita echipa lui Stancioiu maine oferind o cota de 1.85 pentru victorie, 3,4 pentru egal in schimb ce o infrangere iti va aduce in conturi de 3.35 ori mai mult.

Ce credeti ca va face echipa maine ? Cine credeti ca va marca ?
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one