Cea mai iubita echipa din Valea Prahovei

 
 

Suntem asaltati de italieni

Creat 07/29/2009 20:35:15 | Ultima modificare 07/29/2009 20:56:58
Dupa o perioda cand locuitori ai urbei Breaza luau drumul Italiei pentru un trai mai bun, se intoarce roata.... Astazi au fost asteptati la echipa din Breaza 4 jucatori italieni, toti cu cv-uri destul de importante pentru echipa din Breaza. Toate aceste " teste " se realizeaza cu ajutorul fostului preparator fizic al echipei Poiana Campina, John Fischoff.

Astfel cei 4 jucatori italieni au fost asteptati de un reprezentant al echipei din Breaza pe aeroportul international Henry Coanda din Bucuresti.

-Jonatan Gastaldi(poza stanga), jucator care provine de la echipa de Serie C1, AS Teleco Cagliari. Acesta joaca pe postul de mijlocas la inchidere si are 24 de ani.
-Saidi Oluseyiadhhokan,25 de ani, a evoluat in Italia la echipa secunda a formatiei de prim-esalon, AC Milan, iar la Regiana si Sampdoria a jucat pentru prima echipa.
-Isah Elliakwu(poza dreapta), un nigerian care in perioada 2002-2004 a jucat sub culorile echipelor AC Milan (rezerve), Ascoli, Triestina si Spezia.

Identitatea celui de-al patrulea jucator este necunoscuta , insa se pare ca tocmai din cauza celebritatii lui se lucreaza in secret, din surse neoficiale se pare ca in sezonul anterior a fost rezerva la ochipa din SERIA A.

Cei patru jucatori pot fi vazuti in amicalul pe care Tricolorul Breaza il va disputa sambata impotriva scolii patronate de fostul mare jucator roman Gheorghe Hagi.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one