Cea mai iubita echipa din Valea Prahovei

 
 

Sufocati

Creat 08/22/2009 18:11:45 | Ultima modificare 08/22/2009 18:27:06
FCM Bacau - Tricolorul Breaza 4- 0 !!!

Din pacate echipa din Breaza pierde cele 3 puncte puse in joc dar si increderea suporterilor. Tricolorul din Breaza au fost sufocati astazi de o echipa care la cum joaca mai mult ca sigur vor ecolua in sezonul urmator in LIGA I, pe cand viitorul echipei din Breaza pare incert.


FCM Bacău a avut nevoie de doar două minute pentru a deschide scorul în partida cu Tricolorul Breaza. Lovitură liberă de pe dreapta, mingea a ajuns în careu de unde, după o recentrare, Vajou a trimis-o cu capul în plasa porţii lui Oghinciuc.

Gazdele au continuat momentele bune, dar Taban (4 - singur cu portarul) şi Simao (8 - reluare, din 6m, pe lângă), au ratat majorarea scorului. Oaspeţii, aproape inexistenţi în ofensivă, au o tresărire în ultimele minute ale reprize, dar reluarea lui Cursaru a fost respinsă senzaţional de Manea.

Debutul celei de-a doua reprize a fost parcă o copie fidelă a startului jocului. Lovitură de colţ pentru băcăuani, Oghinciuc bâlbâie o minge şi Ionuţ Radu ridică scorul la 2-0. Oaspeţii puteau reduce din handicap, prin Liuba, dar mingea trimisă de jucătorul de la Breaza a întâlnit transversala. În minutul 76 Ghidia îl faultează, în postură de ultim apărător, pe Simao şi vede cartonaşul roşu. Lovitura liberă acordată de Hanceariuc este executată magistral de Petrea care ridică scorul la 3-0. Din acest moment, jocul capătă cu totul alte valenţe. Băcăuanii sunt dezlănţuiţi având nu mai puţin de opt ocazii clare de a înscrie. Numai că imprecizia lui Ad. Câmpeanu, Spiridon, Taban sau Dediu a făcut ca tabela să rămână neschimbată. Asta până în ultimele secvenţe ale jocului, când Boboc înscrie spectaculos cu capul: 4-0.

Tricolorul Breaza continua sa joace in echipament alb-rosu desi culorile clubului sunt ALB - ALBASTRU !!! de ce ? poate domnul Anghelache ne va oferi un raspuns ?


FCM Bacău – Tricolorul Breaza 4-0 (1-0)
Stadion Municipal, spectatori 1.200

Au marcat: Vajou (2), I. Radu (47), A. Petrea (77), Boboc (90)

FCM Bacău: Manea – Mihălăchioaie, Vajou (31 Ad. PETREA), Kalai, Dobârceanu – Simao (79 Dutciuc), SPIRIDON, Taban, BOBOC – I. RADU (68 Dediu), Ad. Câmpeanu. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

Tricolorul: Oghinciuc – Samson, Ghidia, Apostol, Raţă - Puie, Vajda (79 R. Petcu), Turiac (46 Dascălu), LIUBA – VASILESCU, Cursaru (46 Vişan). Antrenor: Florin Stăncioiu
Cartonaşe roşii: Ghidia (76)

Arbitri: Bogdan Hanceariuc (Iaşi) 7 Asistenţi: Vlad Bârleanu (Bucureşti) 7, Claudiu Florea (Bucureşti) 7
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one