Cea mai iubita echipa din Valea Prahovei

 
 

In prima etapa cu Dinamo II

Creat 07/27/2009 19:34:03 | Ultima modificare 07/28/2009 18:44:38
Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal s-a intrunit astazi pentru a decide noul program competitional a ligii secunde precum si reprezentanti ai ligii secunde in FRF. Astfel s-a decis ca in sezonul 2009-2010 echipa CS OTOPENI sa evolueze in seria vestica ( a II ), si ca reprezentanti ai ligii secunde pe Cornel Şfaiţer de la FC Botoşani (pentru seria I), respectiv Florin Walter, de la U. Cluj (pentru seria a II-a).


Tricolorul va intalni in primul meci din istoria sa in Liga a II a echipa secunda a echipei Dinamo Bucuresti. Va urma apoi o deplasare dificila la FCM Bacau urmata de o intalnire " acasa " cu Dunarea Galati. Un inceput destul de dificil pentru echipa din Breaza, tinand cont ca nu va juca acasa in primele 3 meciuri datorita lucrarilor la stadion.

mai multe detalii despre turul ligii secunde il gasiti la rubrica "Program Competitional "

In alta ordine de idei Florin Stancioiu a decis sa renunte la cei doi jucatori italieni care s-au aflat in probe in perioada anterioara. Se pare ca jucatorii din peninsula nu au reusit sa se adapteze la stiulul de joc impus de antrenorul brezean.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one