Cea mai iubita echipa din Valea Prahovei

 
 

Din nou egal

Creat 07/25/2009 19:42:39 | Ultima modificare 07/25/2009 19:48:57
Meciul dintre Tricolorul Breaza si Dacia Mioveni s-a desfasurat pe stadionul Poiana din Campina, in prezenta a circa 150 de spectatori

TRICOLORUL a aliniat urmatoarea formula : Sava - Samson, Forika, Ghidia, Rata - B. Marinescu, Cata, Liuba, Puia - Visan, Vasilescu. Au mai evoluat: Stavarache - David, Petcu, Olteanu, G. Ghita, Negotei, Ciorchina, Nutescu. Antrenor: Florin Stancioiu.


DACIA a trimis in teren urmatorii jucatori : Popescu - Mosteanu, Olteanu, V. Stoica, Baicu - Cosereanu, Vladu, Nauiu, Sandulescu - Vintila, Badea. Au mai jucat: Ilie - Rosu, Cojocaru, Ayza, Yartei si Huzumeanu. Antrenor: Iordan Eftimie.
Au arbitrat: Razvan Ioana - Stefan Calarasu si Dragos Pantilie (toti, din Campina).


Este al 2-lea meci de pregatire in compania colegei de esalon. Atunci, fotbalistii din Mioveni au castigat, la limita, cu scorul de 2-1, la capatul unei dispute destul de echilibrate. De aceasta data, la finalul perioadei centralizate de pregatire, cele doua combatante si-au dat, din nou, intalnire (meciul fiind gazduit de acelasi stadion) ambii tehnicieni considerand ca un nou test ar fi suficient de util pentru elevii lor. Ei bine, cei doi antrenori nu s-au inselat deloc, pentru ca meciul de ieri a fost extrem de antrenant si echilibrat, jucatorii celor doua echipe angajandu-se foarte serios la efort. Daca in primul mitan fazele de poarta au cam lipsit, dupa pauza jocul a capatat in spectaculozitate, atat gazdele, dar si oaspetii irosind bune oportunitati de a marca, dar de fiecare data cei doi portari au intervenit salutar. Prahovenii au avut si multa nesansa la sutul lui David, la mijlocul reprizei secunde, cand mingea sutata de el a nimerit bara!
Trebuie mentionat si faptul ca Stancioiu nu i-a putut utiliza, in acest meci, pe Oghinciuc, Apostol, Cursaru si Dascalu, toti fiind usor accidentati.
Negocieri
Trebuie spus si faptul ca fotbalistii de la Breaza au primit liber pana luni la orele 17.00, cand urmeaza sa fie prezenti la antrenamentul echipei. De altfel joi, de aceasta data pe stadionul din Breaza, ei vor sustine un nou meci amical cu CS Ovidiu - Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", un joc in care se va lucra, in special, la capitolul relatiilor tehnico-tactice.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one