Cea mai iubita echipa din Valea Prahovei

 
 

Delta Tulcea - Tricolorul Breaza 0-1 !!!

Creat 09/06/2009 19:38:05 | Ultima modificare 09/06/2009 19:58:41
Victorie !!!

Succes pentru Tricolori. Ce am fi dorit aseara acest lucru, insa e bine ca macar tricolorii nostrii reusesc acest lucru.

Un succes sosit neasteptat, care ii salveaza pe Stancioiu cel putin pentru cateva etape de la demitere. Dupa usturatoarea infrangere cu 4-0 in fata FCM Bacau si infrangerea suferita acasa in fata Dunarii Galati cu 1-0, echipa din Breaza se reabiliteaza acolo unde credeam mai putin, in delta din Tulcea. Echipa din Breaza a jucat poate si din cauza celor 20-25 de suporteri care au batut un lung drum pana in Tulcea ca sa isi vada favoritii . Abia intratul la pauza Puie a reusit un voleu de mare exceptie in minutul 70, care relaxeaza pentru moment vestiarul tricolorilor

Florin Stancioiu a aliniat urmatorul 11 :
B. Sava - Moroiţă , Ghidia , Cr. Apostol - Samson , B. Marinescu , G. Ghiţă , Olteanu (78 Câţa ) - Negotei (53 Puie ), Liuba (61 Vişan ) - Vasilescu (cpt)

De partea cealalta, antrenorul Deltei, Constantin Gache a trimis in teren pe :
Olteanu - Petean , Grigorov (cpt) , Mişelericu , V. Creţu - N. Creţu 6(73 Borza ), Larie 5 (65 Macare ), Lucan 6 (84 Horovei), I. Cozma - Pantelie , Costescu

Au arbitrat: Claudiu Baboia , Speranţa Popescu , Mihaela Gomoescu (toţi din Bucureşti).
Observatori FRF: Adrian Rămureanu (Bucureşti), Laurenţiu Vărgatu (Brăila).
Cartonaşe galbene: Pantelie (10), Lucan (18), Petean (90) / Apostol (47), Vişan (86)
Cartonaşe roşii: V. Creţu (34)/Câţa (88).

Pentru Tricolorul urmeaza o deplasare in cupa la fosta echipa a lui Florin Stancioiu, Chimia Brazi, care a reusit in etapa trecuta sa elimien Petrolul Ploiesti.

Etapa urmatoare in campionat brezenii vor intalni lanterna rosie a seriei CSM Ramnicu Sarat.

Speram la o saptamana excelenta.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one